Press

Интервю от Зорница Христова в Тоест.бг, 21.09.2019 г., придружено с прекрасен коментар от нея извън списанието! Препечатахме го в блога.

About “The Beauty We Share” have written:

Интервю от Зорница Христова в Тоест.бг, 21.09.2019 г., придружено с прекрасен коментар от нея извън списанието! Препечатахме го в блога.

В новинарския сайт за човешки права Маргиналия, 26.09.2019 г. 

Съвместен творчески процес със семейства от кв. Столипиново “Красотата, която споделяме”

… „Красотата която споделяме” представя резултати от този процес под формата на ръчно направени художнически книги, съвместно създадени илюстрации отпечатани върху коприна и предмети вплели се в личните отношения, които изграждахме. …

+

Пловдивският новинарски сайт Под тепето, 17.09.2019 г.

Показват красиви книги, създадени заедно със семейства в Столипиново на изложба във FLUCA

Изложба на художнически книги и занаятчийско обработени обекти под наслов „Красотата, която споделяме“ ще ни сближи с творчеството на Столипиново. Представените работи са създадени от художника Хана Роуз, съвместно с 4 семейства от най-лишените от възможности части на квартала и антрополога Никола Венков. …

И много други, измежду които Offnews.bg, Капана.бг, предаването “Аларма” по радио “Христо Ботев” и “Градски легенди” по радио “София”.


+++


Проектът „Красотата която споделяме” се реализира с финансовата подкрепа на програма „Социално ангажирани изкуства” на Национален фонд „Култура”