В пресата

“Представят документален филм за занаятчии от Столипиново в неделя”, Под тепето, октомври 2021 г., за филма на нашия автор Осман Юсеинов.

“Пролетта на „Столипиново“ – и есента на обществото. Разговор с д-р Никола Венков”

Интервю на Марин Бодаков в Тоест.бг за това как се справиха хората в Столипиново с Ковид-полицейската блокада от пролетта на 2020 г. и как адаптирахме нашата работа към техните приоритети.

.

Интервю с нас на Зорница Христова в Тоест.бг, септември 2019 г., за експерименталния ни процес да търсим свързващите места със семействата в Столипиново и как да се учим едни от други. По случай откриването на изложбата “Красотата, която споделяме”. Зорница ни подари и прекрасен коментар в социалните мрежи, който копираме в блога.

Нашите събития редовно се отразяват от пловдивски медии като Под тепето, Капана.бг и Филибелии, а и повечето други пловдивски медии, от сайтове като Offnews.bg или Маргиналия, от Българското национално радио, а веднъж бяхме поканени и в предаването Култура.БГ на БНТ. Благодарим сърдечно за устойчивата медийна подкрепа през годините и въобще радушния прием и помощ в нужда от хората зад Европейска столица на културата Пловдив 2019!